План активности за Дечју недељу 7.10.-11.10.2019. године

 ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ- МОТО: 

„ ДА ПРАВО СВАКО - ДЕТЕ  УЖИВА  ЛАК0“


 

НАСТАВА ЗА ЦЕО ПЕРИОД ЈЕ СКРАЋЕНА НА 30 МИН. И РАСПОРЕД ЗВОНА ЈЕ ПО УТВРЂЕНОЈ САТНИЦИ.

 

1.      ПОНЕДЕЉАК 07.10 УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА. – ИМАЈУ ПРВА ТРИ ЧАСА, А НАКОН ТОГА СЕ КРЕДАМА У БОЈИ ОСЛИКАВАЈУ ШКОЛСКО ДВОРИШЕ СА ДЕЧИЈИМ МОТИВИМА И МОТИВИМА ЈЕСЕНИ.

 

НАСТАВА ЗА УЧЕНИКЕ ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА ПОЧИЊЕ У 12.45.

 

УЧЕНИЦИ ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА ЋЕ НА ПРВА ТРИ ЧАСА ЗАЈЕДНО СА НАСТАВНИЦИМА ОСЛИКАВАТИ ШКОЛСКО ДВОРИШТЕ СА БОЈАМА ЗА БЕТОН. ОСЛИКАВАЋЕ РАЗНЕ ПОЛИГОНЕ, ШКОЛИЦЕ, КОЦКЕ ЗА ФУДБАЛ И СЛ.

НАСТАВНИЦИ ( КОЈИ СУ ПО РАСПОРЕДУ У НАШОЈ ШКОЛИ) СУ У ОБАВЕЗИ ДА ТОГ ДАНА БУДУ ПРИСУТНИ ОД ПРВОГ ЧАСА И АКТИВНО УЧЕСТВУЈУ У АКТИВНОСТИМА УЧЕНИКА. НАКОН ОВЕ АКТИВНОСТИ ЧАСОВИ СЕ НАСТАВЉАЈУ ПО РАСПОРЕДУ.

 

2.      УТОРАК 08.10. УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ИМАЈУ ПРВА ТРИ ЧАСА И УЖИНУ, А НАКОН ТОГА ЋЕ СЕ У ТРПЕЗАРИЈИ ШКОЛЕ ИЗВЕСТИ ПРЕДСТАВА „ ЛОВ НА ШУШУМИГЕ“. ПРЕДСТАВА ПОЧИЊЕ У 10.15. НАКОН ТОГА УЧЕНИЦИ СУ СЛОБОДНИ.

ВИТОЈЕВЦИ- ПРВА СМЕНА ПОЧИЊЕ У 9.00 СА НАСТАВОМ, У 11.00 ПОЧИЊЕ ПРЕДСТАВА НА КОЈУ ДОЛАЗИ ДРУГА СМЕНА КОЈА НАКОН ПРЕДСТАВЕ ИМА РЕДОВНЕ ЧАСОВЕ.

 

ЗА УЧЕНИКЕ ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА НАСТАВА ПОЧИЊЕ У 12.45.

 

УЧЕНИЦИ ПЕТОГ И ШЕСТОГ РАЗРЕДА ЋЕ НА ПРВОМ ЧАСУ У ТРПЕЗАРИЈИ ШКОЛЕ НАПРАВИТИ ИЗЛОЖБУ ЗДРАВЕ ХРАНЕ, УЧЕНИЦИ ДА ПОНЕСУ ОД КУЋЕ ОНЕ НАМИРНИЦЕ КОЈЕ СМАТРАЈУ ЗДРАВИМ, АЛИ И ПО УПУТСТВИМА НАСТАВНИЦЕ БРАНИСЛАВЕ ЈЕРЕМИЋ.

 

УЧЕНИЦИ СЕДМОГ И ОСМОГ РАЗРЕДА ПРВИ ЧАС ИМАЈУ КВИЗ ЗНАЊА У КАБИНЕТУ БИОЛОГИЈЕ И ХЕМИЈЕ СА ПЕДАГОГИЦОМ ШКОЛЕ МАРЈАНОМ РИСТИЋ. НАСТАВНИЦИ ОВИХ РАЗРЕДА СУ У ОБАВЕЗИ ДА СЕ ДОГОВОРЕ СА ПЕДАГОГОМ О ДЕТАЉИМА. САМО ТОГ ДАНА ЋЕ ПРВИ ЧАС ТРАЈАТИ 45 МИН. ЗБОГ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КВИЗА И ИЗЛОЖБЕ. НАКОН ОВИХ АКТИВНОСТИ ЧАСОВИ СЕ НАСТАВЉАЈУ ПО РАСПОРЕДУ ОД  30 МИН.

  

3.      СРЕДА 09.10.- УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ИМАЈУ ПРВА ТРИ ЧАСА, А НАКОН ТОГА СЕ У 10.00 ОРГАНИЗУЈЕ „ДЕЧИЈИ ВАШАР“ ИСПРЕД ШКОЛЕ ( УКОЛИКО ДОЗВОЛИ ВРЕМЕ) АКО БУДЕ КИШЕ У ХОДНИЦИМА ШКОЛЕ.

 

УЧЕНИЦИ ОД ПЕТОГ ДО СОМОГ РАЗРЕДА НА ПРВА ДВА ЧАСА ПРАВЕ ПРЕДМЕТЕ ОД РЕЦИКЛИРАНОГ МАТЕРИЈАЛА. ПОСТОЈИ МОГУЋНОСТ СПАЈАЊА ОДЕЉЕЊА  ТАКО ДА ПО ДВА НАСТАВНИКА МОГУ ЗАЈЕДНО ДА РАДЕ.

УЧЕНИЧКЕ РАДОВЕ ИЗЛОЖИТИ У ХОЛУ ШКОЛЕ.

 

4.      ЧЕТВРТАК 10.10. УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ИМАЈУ ПРВА ТРИ ЧАСА, А НАКОН ТОГА ИДУ НА ФУДБАЛСКО ИГРАЛИШТЕ ФК „ЈЕДИНСТВО“ НА КРОС КОЈИ ПОЧИЊЕ У 11.00.

УЧЕНИЦИ ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА ДОЛАЗЕ НА КРОС У 11.30. НАКОН ОДРЖАНОГ КРОСА ДОЛАЗЕ У ШКОЛУ НА ЧАСОВЕ ПО РАСПОРЕДУ.

 

5.      ПЕТАК 11.10. –УЧЕНИЦИ ОД ПРВОГ ДО ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА  ОРГАНИЗИЈУ МАСКЕНДБАЛ. УЧЕНИЦИ ЋЕ СЕ ПРИПРЕМАТИ НА ЧАСОВИМА , А ШЕТЊА ПО СЕЛУ ОКО 10.00.

УЧЕНИЦИ ПЕТОГ И ШЕСТОГ РАЗРЕДА СЕ ВОДЕ У БЕОГРАД У ЗОО ВРТ СА НЕКОЛИКО НАСТАВНИКА.

УЧЕНИЦИ СЕДМОГ И ОСМОГ РАЗРЕДА ЋЕ ИМАТИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У СПОРТСКОЈ САЛИ, ОРГАНИЗАЦИЈУ ПРЕУЗИМА НАСТАВНИК МИЛИВОЈ БРАНКОВИЋ. СВИ УЧЕНИЦИ ОВИХ РАЗРЕДА СУ У ОБАВЕЗИ ДА БУДУ НА ТУРНИРУ И ДА ДА ЈУ ПОДРШКУ ТАКМИЧАРИМА. ОВО ВАЖИ И ЗА НАСТАВНИКЕ КОЈИ СУ У ТОМ ТРНУТКУ У ШКОЛИ. ТУРНИР ЋЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАН ТОКОМ ПРВА ДВА ЧАСА, А ПОИСЛЕ СЕ НАСТАВЉА СА РЕДОВНИМ ЧАСОВИМА.

 

 ВИТОЈЕВЦИ СЕ ОРГАНИЗУЈУ У СКАЛДУ СА СВОЈИМ МОГУЋНОСТИМА И НАЧИНОМ РАДА.