Награђени наши успешни ученици

Ученици наше школе који су постигли запажене резултате на општинским и окружним такмичењима награђени су књигом и симболичном новчаном наградом.

Ускршњи вашар

Ове године ученици нижих разреда организовали су ускршњи вашар на коме су продавали своје радови и шарена јаја која су сами украсили. Идеја је потека од учитељице Снежане Милић која је са ученицима другог разреда организовала радионице на којима су маме помагале ученицима у прављењу укршњих корпица, честитки и шарању јаја. Овој лепој замисли су се придружили и остали ученици са својим учитељицама и учитељем. Вашар је био одржан 12.04.2017. испред школе тако да су родитељи, баке, деке и остали пролазници могли да посете вашар. 

Каква је атмосфера била можете погледати у галерији слика.

Окружно такмичење из географије

На окружном такмичењу из ГЕОГРАФИЈЕ одржаном 26.03.2017. године у ОШ "Милан Хаџић" у Војки,  ученици наше школе су остварили следеће резултате:

друго место: ЂОРЂЕ ДАБИЋ, 7а

треће место: КУКОЉ ТИЈАНА, 8а

Све похвале и честитке наставницама географије: Јаворац Јасмини и Крстић Дрчеститамо и ученицима.

Општинско такмичење из математике

Наша ученица четвртог разреда Тамара Јеротић, освојила је треће место на општинском такмичењу из математике, које је одржано 25.02.2017. године. Честитамо и желимо јој пуно успеха на окружном такмичењу. Честитамо и њеној учитељици Пајић Ради.

Општинско такмичење из географије

На општинском такмичењу из ГЕОГРАФИЈЕ одржаном 12.03.2017. године у ОШ ''Змај Јова Јовановић'' у Руми, ученици наше школе су остварили изузетне резултате. 

Све похвале наставницама географије: Јаворац Јасмини и Крстић Драгани  и честитамо ученицима и желимо им успех и срећу на осталим такмичењима.

ПРВО МЕСТО- ЂОРЂЕ ДАБИЋ 7а,
ДРУГО МЕСТО- ТИЈАНА КУКОЉ 8а,
ТРЕЋЕ МЕСТО- АНЂЕЛА ЛАЗИЋ 7а
ТРЕЋЕ МЕСТО -ТИЈАНА МАШИЋ 7а
ТРЕЋЕ МЕСТО -БОГДАНА БОБАР 8а
ТРЕЋЕ МЕСТО -МИРЈАНА ТОМАШЕВИЋ 8а